**

m

c

WEBTV TOY RADIOFILOPOLI.EU ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ TOY RADIOFILOPOLI.EU
Loading...

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ : ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ : ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥ FB.


Αξιότιμες κυριες,αξιοτιμοι κύριοι, αγαπητοί μου φίλοι.
Θα ήθελα πρώτα να σας ευχαριστήσω για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνετε για τις δράσεις της ΕΕΕΓΑ και να σας γνωρίσω τα εξής:
Το έργο που αφορά την ιστορική πληροφορηση,ενημερωση και ευαισθητοποίηση των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα των μαθητών και των εκπαιδευτικών εντάσσετε στους αρχικούς στόχους της ΕΕΕΓΑ. 

Καθώς όμως θα συνεχίζεται με εντατικότερους ρυθμούς, θα μεθοδεύσουμε προσπάθειες, το έργο αυτό να κοινοποιηθεί στην διεθνή κοινότητα. 

Οι ξένες Επιτροπές που έχουν συσταθεί για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, διάφοροι φορείς και οργανώσεις άλλων χωρών, καθώς και προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβουλιας,που πολύ τακτικά, με ψηφίσματα, διαμαρτυρίες και καταγγελίες, πιέζουν τους υπευθύνους του Βρετ. Μουσείου, θα πληροφορηθούν πως, ενώ από άποψη της Ελληνικής πολιτείας το θέμα πάει να ξεχαστεί, ο Ελληνικός λαός και κυρίως οι νέοι της Ελλάδος, δεν θα παψουν ποτέ να διεκδικούν την κλεμμένη Πολιτιστική τους κληρονομία.
Στην εκστρατεία διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων

της ΕΕΕΓΑ , θα συμβάλουν και το ΠΑΝEΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚEΔΟΝΙΑΣ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ CΑRLES DARWIN,ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, με τα οποία έχουμε υπογράψει Σύμφωνo Συνεργασίας.

Επιβάλλεται όμως, αγαπητοί μου φίλοι, η προσπάθεια μας αυτή να πλαισιωθεί από έναν μεγάλο αριθμό, Τακτικών μελών και Φίλων της ΕΕΕΓΑ, ώστε να αποτελέσουμε την πιο πολυπληθή και αγωνιστική ομάδα διεθνως, με θέμα τον πολιτισμό
Τα ποσά που έχουμε ορίσει, δέκα ευρώ για την εγγραφή των Τακτικών μελών και δέκα για την ετήσια συνδρομή, καθώς μόνο δέκα ευρώ για τους φίλους της ΕΕΕΓΑ χωρίς άλλη επιβάρυνση, είναι μηδαμινά. 
Για εμάς όμως είναι απαραίτητα,για να καλύψουμε τα λειτουργικά έξοδα του γραφείου μας,να βελτιώσουμε τον ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό, και να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις που αναφέρονται στο Καταστατικό μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. 


Δεν έχουμε, ούτε θα ζητήσουμε κρατική επιχορήγηση και ούτε πρόκειται να κτυπήσουμε την πόρτα κανενός πολιτικού.
Εμεις, με την δική σας μικρή στήριξη και την συμμετοχή σας,ως Τακτικά μέλη η ως Φίλοι, θα πραγματοποιήσουμε μεγάλο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ [ΕΕΕΓΑ], διατηρεί λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Υποκατάστημα Λαγκαδά 

SWIFT PIRBGRAA IBAN GR04 0172 2680 0052 6808 2540 378. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ [ΕΕΕΓΑ]


ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΩ


Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος και ιδρυτής της ΕΕΕΓΑ. 
Ο δικός σας φίλος
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
περισσότερα >>> περισσότερα >>>

***
ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ & ΘΕΜΑΤΑ & ΔΙΔΑΧΕΣ
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
περισσότερα >>> περισσότερα >>>

***
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΥΠΡΟΣ
περισσότερα >>> περισσότερα >>>

***
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
περισσότερα >>> περισσότερα >>>

MHNIAIA ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ RADIOFILOPOLI.EU

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ...
ΠΕΟΦ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ

ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΟΥ

FB-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ